jauns uzņēmums...

Biznesa piedāvājumi un diskusijas par ekonomiku

Re: jauns uzņēmums...

Postby Karalis Kristaps » 08 Mar 2010, 22:56

Kaspret wrote:Karoče - nafig tu ne vienam tāds biznesmenis neesi vajadzīgs!!!
Cilvēks nezin kas ir wellness, bet grib baigo biznesu būvēt :lol: Sēdi un lasi presi/WIKI :!:
Brīnos kā tu mācēji piereģistrēties un pats paroli ievadīt :lol:

Tikai neuzdots jautājums ir stulbs.

Labāk pats nomierinies un ej padzer tēju,
desiņas
Karalis Kristaps
Il Duce

Postby Kaspret » 09 Mar 2010, 12:44

Karalis Kristaps wrote:
Kaspret wrote:Karoče - nafig tu ne vienam tāds biznesmenis neesi vajadzīgs!!!
Cilvēks nezin kas ir wellness, bet grib baigo biznesu būvēt :lol: Sēdi un lasi presi/WIKI :!:
Brīnos kā tu mācēji piereģistrēties un pats paroli ievadīt :lol:

Tikai neuzdots jautājums ir stulbs.

Labāk pats nomierinies un ej padzer tēju,

cmon. Uzskatu, ka uz visiem viņa jautājumiem bija jābūt tikai vienai atbildei - WIKI un viss! Ka ska, labāk iedot makšķeri nevis zivi ;) Bet ja cilvēks nav spējīgs ievākt pat viselementārāko info par spēli, kuru viņam pat priekšā pasaka pati spēle, tad nu i nafig viņam te visu tagad ar karotīti mutē likt :D Nu nesananāks tur nekas ;)
Kā jau tecu - brīnos, ka pats mācēja paroli ievadīt :P
Kaspret

Postby Monkeez » 09 Mar 2010, 14:47

man gan likās ka eLV grib savu populāciju palielināt un piesaistīt jaunus biedrus...ar šādu attieksmi gan to būtu grūti izdarīt...
varbūt esi padomājis ka citi gan grib palīdzēt saprast spēli un attīstīties...labs piemērs ir JPP...tu gribi teikt ka vinji visi muļķi jo palīdz jaunajiem....?
Last edited by Monkeez on 09 Mar 2010, 23:17, edited 2 times in total.
Monkeez

Postby Kraanz » 09 Mar 2010, 15:26

Oho, kaarteejais gudrais dirseejs. Ja nav, ko teikt - turi muti.
Kraanz

Postby Kaspret » 10 Mar 2010, 16:02

Kāds aproežotu muļķu bars tomēr spēlē šo spēli :p Ja nevar/negrib saprast ko es runāju. Kāds tur sakaras ar popularizāciju vai jaunu spēlmaņu piesaisti. Tādi tirliņi, kuri tikko piereģistrējušies un jau taisās baigo biznesu/politiku taisīt, bet nevar/negrib/nemāk izlasīt pāris teikumus, kas viņiem jau ir uzrakstīts priekšā, nav nekādi e-rep augša cēlāji un turētāji. Kā jau teicu cilvēks nezina kas un priekš kam ir wellness, bet viņš uzreiz jautā un jūs (kā muļķi viņam stāstat) par kautkādu baigo, biznesu, eksportu, embargo u.t.t.
Ceru, ka tomēr lielākā daļa spēlētāju (ebiznesmeņu) man piekritīs, ka tomēr vajag mazliet pašam pakustināt savu smazdeņu piedu (palasīt, papētīt tirgu u.t.t.) un tikai tad taisīt savu biznesu.
Šajā gadījumā cilvēks nedomā negrib domāt nemaz! Visi viņa jautājumi ir pilnīgi elemetāri un uz tiem viesiem atbildes ir atrodamas iekš VIKI, daudzās e-avīzēs kā arī tepat forumā!!! Lasīt mācies biznesmeni ;)
P.S. es te vakarā tisos opelim kārbu noņemt. Izstāstiem man lūdzu kas man ir jādara! Kā labāk būtu noņemt sajūgu? Un vai pirms gultņu/zobratu maiņas man būs sēžu vieta jāpārfrēzē? Sajūga kurvi jau labāk no Vācijas sūtīt!?! Un vispār - a kas ir eļļa??? Un ko nozīmē tie cipari uz atslēgām???
P.P.S no mana piemēra cerams, ka sapratāt par ko es runāju ;)
Kaspret

Postby Kraanz » 10 Mar 2010, 18:50

Ok, skaidrs. Paldies. Ja kaads man turpmaak uzdos kaadu jataajumu, es vinju nosaukshu par muljkji. Taalaak es panjirgaashos par to, ka vinjam aciimredzot ir dziive, ja jau negrib nosist laiku, lasot kkaadu tizlu Wiki. Peec tam es jutiishos aizskarts par to, ka tas nolaadeetais nuubs nav saacis jau ar 10. levela charu un izsmeljoshaam(bezjeedziigaam?) zinaashanaam par kkaadu browser-based speeli. Un visu izraadi es piebeigshu, visus nosaucot par idiotiem un aizejot maajaas, lai ar ceelu un apgarotu sejas izteiksmi drochiitu uz savu spoguljatteelu.

Plaans ir skaidrs. Jaunie speeleetaaji muus par shaadu attieksmi vienk dievinaas.

:[Edit]: Tev ir opelis? Wow! :shock:
Kraanz

Postby Monkeez » 10 Mar 2010, 19:43

esmu vēl jauns un man nav naudas...kamēr uzka4 līdz norm levelam būšu jau sapratis kā tas viss darbojas un varēšu sākt nevis tikai tad kko mēģināt un mācīties...
par kkādām welness...nu...ja tu pavadīji nez cik stundas wiki...ar to arī apsveicu...un jūtu līdz...

Kraanz...cepums no manis...
Monkeez

Postby Karalis Kristaps » 10 Mar 2010, 22:57

Negribēju iejaukties, bet tas būs jādara.

Pārāk liels spams aizgāja - aizveru tēmu ciet.
desiņas
Karalis Kristaps
Il Duce

Previous

Return to Ekonomika