Kāds aproežotu muļķu bars tomēr spēlē šo spēli :p Ja nevar/negrib saprast ko es runāju. Kāds tur sakaras ar popularizāciju vai jaunu spēlmaņu piesaisti. Tādi tirliņi, kuri tikko piereģistrējušies un jau taisās baigo biznesu/politiku taisīt, bet nevar/negrib/nemāk izlasīt pāris teikumus, kas viņiem jau ir uzrakstīts priekšā, nav nekādi e-rep augša cēlāji un turētāji. Kā jau teicu cilvēks nezina kas un priekš kam ir wellness, bet viņš uzreiz jautā un jūs (kā muļķi viņam stāstat) par kautkādu baigo, biznesu, eksportu, embargo u.t.t.
Ceru, ka tomēr lielākā daļa spēlētāju (ebiznesmeņu) man piekritīs, ka tomēr vajag mazliet pašam pakustināt savu smazdeņu piedu (palasīt, papētīt tirgu u.t.t.) un tikai tad taisīt savu biznesu.
Šajā gadījumā cilvēks nedomā negrib domāt nemaz! Visi viņa jautājumi ir pilnīgi elemetāri un uz tiem viesiem atbildes ir atrodamas iekš VIKI, daudzās e-avīzēs kā arī tepat forumā!!! Lasīt mācies biznesmeni
P.S. es te vakarā tisos opelim kārbu noņemt. Izstāstiem man lūdzu kas man ir jādara! Kā labāk būtu noņemt sajūgu? Un vai pirms gultņu/zobratu maiņas man būs sēžu vieta jāpārfrēzē? Sajūga kurvi jau labāk no Vācijas sūtīt!?! Un vispār - a kas ir eļļa??? Un ko nozīmē tie cipari uz atslēgām???
P.P.S no mana piemēra cerams, ka sapratāt par ko es runāju